Най-после се "хванахме" за зелено, както се казва. През зимата гледахме, да си похапваме кисело зеле или вкусна трушийка - все пак са приоритетни салати за този сезон. Но, след като сезонът им отмина, отново се върнахме към пресните зеленчуци и техните безброй комбинации с единствената цел, да ни се получат и вкусни и с високо съдържание на витамини и здравословни. В много случаи, могат да заместят едно основно хранене през деня, в зависимост от това какво се съдържа в тях. И така - едно предложение за свежа пролетна салата:
Ако желаете да виждате новите рецепти, моля последвайте страницата ми във ФБ:
https://www.facebook.com/healthy1001recipies/
Продукти:
1 зелена салата
1 връзка зелен лук
една глава червен лук
3-4 домата
50 гр маслини без костилки
1 лимон
магданоз
зехтин
хималайска сол
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват - всички продукти се нарязват и се овкусяват със зехтина, лимона и солта. Разбъркват се добре и се поднасят за консумация веднага. Може да се използва за гарнитура към скара или например затворен омлет \ рецептата от тук.
Или печена риба изкисната в марината \ рецептата от тук
Да ви е сладко \ вкусно и пролетно :)
Ако желаете да виждате новите рецепти, моля последвайте страницата ми във ФБ:
https://www.facebook.com/healthy1001recipies/